woensdag 18 juli 2007

Si EI au dreptul la viata !!!!!!!

M-am saturat ...m-am saturat de stirile de copii nou nascuti abandonati la voia intamplarii ..printe gunoaie in care colcaie sobolanii ...m-am saturat sa aud ca un nou prunc a fost ucis de cea care i-a dat viata ..la putine minute dupa ce a fost nascut ..Oare atat de putin valoreaza o viata ?? Oare atat de repede ne putem debarasa de o parte din noi ?
Nu le condamn ...le inteleg , mai mult decat va puteti imagina ..Romania este tara, care este ..unde sunt inca prejudecati cu privire la mamele singure ..tara unde trebuie sa te lupti pentru fiecare dumicat ..tara unde este mai usor sa dai cu pietre decat sa te gandesti sa intinzi o mana de ajutor .
Asa ca ,ajutata de oameni extraordinari si mai ales de "Asociata "Ador copiii" din Timisoara am demarat proiectul "Babyklappe Romania " proiect menit in primul rand sa salveze vietile acestor copiii ..dar si care in masura in care mama doreste acest lucru sa o ajute, consilieze si sa o inscrie in proiecte sociale ... In alte state membre UE se poate ..de ce nu s-ar putea si la noi ?!?!
De ce sa lasam sa moara prin gunoaie poate un nou Eminescu ..sau poate un Brancusi .?!?!De ce sa lasam ca acesti copiii sa isi piarda darul cel mai de pret "VIATA" ?!?!cand putem sa le intindem o mana ...putem sa le spunem "Bine ati venit " si putem sa le oferim ..VIATA ...

Ajuta-ne !....Semneaza! ..Implica-te! ...arata ca poti sa fi OM!

Detalii suplimentare http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Geen opmerkingen: